top of page
Zoeken

Groenteomelet met kaas

  • Foto van schrijver: Silke Vannuffelen
    Silke Vannuffelen
  • 25 nov
  • 1 minuten om te lezen

Deze groenteomelet bevat 250 gram groenten en is eiwitrijk. De ideale lunch dus!


Ingrediënten voor 2 porties

ree
  • 6 eieren

  • 400 g (1 zak) gesneden Italiaanse groenten

  • 80 g geraspte kaas 30+

  • 10 snoeptomaatjes

  • 1 eetlepel vloeibare bak- en braadmargarine (omega 3 verrijkt)

  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden

  • Beetje halfvolle melk

  • Peper (en beetje zout)


Bereidingswijze

  1. Stoof de Italiaanse groenten in een koekenpan met beetje margarine. Klop ondertussen de eieren los met melk en peper. Halveer de tomaten.

  2. Schenk het eimengsel over de groenten. Leg de tomaten met de snijkant naar boven op het mengsel. Bestrooi met de geraspte kaas.

  3. Bak de omelet met het deksel op de pan voor 10 min. op een laag vuur. Verwijder het deksel en bak verder voor ongeveer 5 min, tot de omelet gestold is.







 
 
 

Opmerkingen


bottom of page